Gaia
BATLAGET GAIA
Gaiaboat
BÅTLAGET OM GAIA10 METERENSEILING OM GOKSTADSKIPETBÅTBYGGING HANDEL GVV2005
Gaialogue

BÅTLAGET GAIA

Båtlaget Gaia er foreningen for oss som er mannskap på Gaia. Vi har også ansvaret for at skipet holdes i seilingsdyktig stand.

Absolutt alle som vil kan få uforglemmelige seilaser med Gaia. Helt gratis.
Overhørt: Alle som har vært med på en seilas med Gaia, har fått et ømt, lite punkt i hjertet

 

For å sørge for at Gaia alltid har et kvalifisert mannskap, organiserer vi (svært hyggelige) seilaser med innlagte treningsmanøvre. Dette skjer i utgangspunktet hver onsdag ettermiddag i sesongen, og vi starter normalt fra Museumsbrygga eller fra Huvik-slippen i Sandefjord klokken 17.00.

Hvis du ikke er medlem, kan du bli det ved å møte opp på en onsdagsseilas og betale kontingenten. Vi legger ut enten med Gaia eller med en av de mindre råseilbåtene vi disponerer. En av dem, en ti meters kopi av en lettbåt som også ble funnet i Gokstadhaugen, eies også av Sandefjord kommune.

Dessuten drar vi på helgeseilaser og på et to ukers tokt i fellesferien. Det kan være rift om plassene til de lengre toktene. Derfor gjelder det å melde seg på i god tid. Følg med på denne nettsiden for mer informasjon om påmelding.

Gjennom vinterhalvåret møtes vi onsdager, i Gaiahallen ( syd for Huvik-slippen / Gokstad kystlag), for sosialt samvær og for å utføre vedlikeholdsarbeid. Det hender også at vi arrangerer dugnadshelger for at folk som bor et stykke unna Sandefjord skal få være med på moroa. (Elever fra Skiringssal folkehøyskole gjør også et formiddabelt stykke vedlikeholdsarbeid – bare så det er nevnt.)

Kalender: Se Båtlagets Facebook side

DATO: Tid Beskrivelse
24-27.sept.2010   Tur til Asker, Oppdrag for Odin forvaltning.
16. og 17 okt 11-16

Dugnadshelg Gaiahallen / Gaia

23 og 24 okt 10- 18

Dugnadshelg med opptak av Gaia.

Det blir også onsdagsdugnader utover høsten og vinteren og våren fra kl 1800 til 2100.

 
Media    -   Linker   -   Kontakt oss   -    Kreditt   -   © copyright